Novinky

          • OZNAM

          • Prípomíname rodičom,

            že Materská škola, Jána Kollára 896 a jej elokované pracoviská v čase od 30. 08. 2021 do 31. 08. 2021 ( pondelok a utorok ) nie je v prevádzke.

          • OZNAM.....

          • Bližšie informácie v prílohe:

            Vitajte_v_materskej_skole_v_skolskom_roku_2021-2022(1).pdf​​​​​​​

            Rodič predkladá pri nástupe do MŠ a po každom prerušení do MŠ v trvaní 3 a viac po sebe nasledujúcich kalendárnych dní ( vrátane víkendov a sviatkov ) Písomné vyhlásenie o bezpríznakovosti.pdf

             

            Žiadame rodičov, aby v prípade, že sa na nich vzťahuje výnimka z karantény, predložili triednej učiteľke Oznámenie o výnimke z karantény.pdf. Dané oznámenie sa vzťahuje na dieťa, nie na zákonného zástupcu dieťaťa.

             

            Oznam pre osoby vstupujúce do objektu školy a školského zariadenia

            Nikto s príznakmi infekcie dýchacích ciest, ktoré by mohli zodpovedať známym príznakom ochorenia COVID-19 (neprimeraná únava, bolesť hlavy a tela, zvýšená telesná teplota, kožná vyrážka, nádcha, bolesť hrdla, strata čuchu a chuti, kašeľ, sťažené dýchanie, známky ochorenia tráviaceho traktu bolesť brucha, vracanie, hnačka), ako aj inej infekčnej choroby nesmie vstúpiť do priestorov školy a školského zariadenia. Pri výskyte týchto príznakov je potrebné telefonicky kontaktovať lekára.

            Návštevník školy a školského zariadenia môže vstúpiť len so súhlasom riaditeľa a musí sa preukázať „Písomným vyhlásením o bezpríznakovosti“ pre návštevníka.

             

             

             

    • Fotogaléria

        zatiaľ žiadne údaje